Oglaševanje

Prenovljen portal obcine.net je križišče ključnih informacij, ki jih občine potrebujejo pri svojem vsakodnevnem delu.  Glavni  obiskovalci portala obcine.net so občinski uslužbenci in predstavniki drugih javnih ustanov na lokalnem in regionalnem nivoju. 
Ponujate storitve, zanimive za občine in druge javne ustanove?  Predstavite jih na portalu obcine.net! V ta namen vam ponujamo prostor za oglaševanje.

Omogočamo vam dve obliki oglaševanja na portalu obcine.net:

Prostor v zgornjem bloku med logotipom obcine.net in iskalnikom je predviden za pasice dimenzij 468 x 60 pixlov.
Lahko izbirate med fiksno pasico, ki vedno prikazuje le vašo reklamo, ali izmenjujočo pasico, ki v nekajsekundnih presledkih prikazuje reklame  različnih ponudnikov, reklama vsakega ponudnika pa je vidna vsaj 30% odstotkov časa.

Cena mesečne objave pasice
fiksna pasica: 150 EUR + DDV; obsega logotip ali razpoznavni znak ter naziv ustanove/podjetja in dodaten tekst (po želji)
izmenjujoča pasica: 100 EUR + DDV; obsega logotip ali razpoznavni znak ter naziv ustanove/podjetja

Svojo odločitev za oglaševanje na portalu sporočite na elektronski naslov: . Ne pozabite pripisati svojih podatkov in izbire načina oglaševanja, tega posredujte pa nam tudi svoj logotip ali kateri drug razpoznavni znak v elektronski obliki, ki bo služil kot podlaga za oblikovanje pasice.
Za dodatne informacije v zvezi z oglaševanjem nas lahko pokličete na tel št. 05 30 29 070


Vabljeni k oglaševanju!


Uredništvo Obcine.net